wjd-sub

Ambassadors of a Worldwide Brotherhood

Home » De reisopties » Fraters van Tilburg
mail twitter facebook
De WJD is het grootste jongerenfeest ter wereld. Hoe mooi is het wanneer je dat ook echt met jongeren uit alle delen van de wereld kunt meemaken. Van 23 juli tot 12 augustus maak je vrienden voor het leven, verdiep je je geloof en doe je mee aan de WJD2023 in Lissabon.

De Ambassadors of a Worldwide Brotherhood zijn door de fraters van Tilburg gestart in 2008.  Sindsdien zijn er zo’n 400 jongeren met ons naar de wereldjongerendagen gegaan. Die jongeren komen uit Brazilië, Indonesië, Kenia, Namibië, Nederland, Tanzania en Timor-Leste. In 2023 gaat weer een nieuwe groep van ongeveer 80 jongeren op reis. Daarbij is plaats voor 8 tot 10 Nederlandse jongeren.

Ons programma begint met enkele voorbereidingsbijeenkomsten in Nederland. In de week vóór de wereldjongerendagen houden we een internationale ontmoeting in Helvoirt. We reizen dan met de bus naar Lissabon om deel te nemen aan het programma van de wereldjongerendagen. Op de terugweg bezoeken we Lourdes en Dax (de geboorteplaats van de heilige Vincent de Paul). Tot slot hebben we nog een paar dagen in Tilburg om bij te komen, ervaringen uit te wisselen en afscheid te nemen.

Wanneer is deze reis geschikt voor jou?

  • Je bent graag samen met mensen uit allerlei culturen
  • Je spreekt redelijk Engels
    Je voelt je thuis in de bijbel of wilt die juist beter leren kennen
  • Compassie spreekt je aan, je maakt de wereld graag een beetje beter
  • Je bent tussen de 18 en 30 jaar

Reisprogramma

23 juli: Aankomst in Nederland

24-28 juli: Internationale ontmoeting in Helvoirt

28-30 juli: Busreis naar Lissabon

31 juli – 6 augustus: WJD 2023, Lissabon

7 – 9 augustus: Terugreis met bezoek aan Dax en Lourdes

10 – 12 augustus: Afsluitend programma in Tilburg

(Programma onder voorbehoud van wijzigingen)

Meer info en contact

Voor meer informatie, volg ons op Facebook: AmbassadorsWWB. Of neem contact op met frater Niek Hanckmann, groepsleider voor de Nederlandse groep (E-mail n.hanckmann@cmmbrothers.nl of Whatsapp 06 20529978)

Gerelateerde berichten

Design website: Impulsar strategy & design. Fotografie: Ramon Mangold