GA MEE NAAR HET GROOTSTE
JONGEREN-EVENT TER WERELD,
VAN 1 T/M 6 AUGUSTUS 2023!

wjdlissabon

Vele reisopties vanuit Nederland naar de Wereldjongerendagen 2023!


Van 1 t/m 6 augustus 2023 vinden de Wereldjongerendagen plaats in Lissabon, Portugal. Vanuit Nederland zijn er diverse reisopties, vanuit alle bisdommen (en vanuit diverse andere reisinitiatieven). Kijk snel verder voor alle reisopties en meld je aan voor het grootste jongerenevent ter wereld!

Alle reizen vanuit Nederland naar de WJD

Vanuit Nederland zijn er verschillende reisinitiatieven naar de Wereldjongerendagen 2023. Alle bisdommen organiseren een reis, met eigen voorprogramma (waarbij sommige bisdommen samenwerken). Daarnaast zullen diverse bewegingen een eigen reis naar de WJD organiseren.

Reserveer het Nederlandse WJD-kruis

Het Nederlandse Wereldjongerendagen-kruis staat in de Sint-Janskathedraal in ‘s-Hertogenbosch. En het is mogelijk om dit WJD-kruis te reserveren voor bepaalde tijd voor jouw kerk of geloofsgemeenschap, om zo de Wereldjongerendagen dichtbij huis te halen. Reserveren kan direct via onderstaande knop!

Over Lissabon

De Wereldjongerendagen 2023 zullen plaatsvinden in Lissabon: een grote, historische stad, hoofdstad van Portugal en het culturele, politieke en economische hart van het land. Lissabon is met 2,9 miljoen inwoners de grootste stad van het land. Meer weten? Lees verder!

Design website: Impulsar strategy & design. Fotografie: Ramon Mangold